Skip to content

Niets/Iets work in progress live stream

De voorstelling die op 7 februari in Zaventem gepland stond werd jammergenoeg geannuleerd.

Maar dat mag de pret niet bederven want samen met het CC Sint-Niklaas kunnen we jullie een sneak preview van deze nieuwe voorstelling vanuit de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas presenteren.

Schrijfster Gaea Schoeters en illustratrice Gerda Dendoven geven je een inkijk in het creatieproces van de voorstelling Niets/Iets.

NIETS / IETS

Twee verhalen van Gaea Schoeters met muziek van Annelies Van Parys, gespeeld door het Goeyvaerts Trio & live tekeningen van Gerda Dendooven.

 

In Niets wandelen Kat en Hond door een leeg landschap. Er ontstaat een gesprek over dat niets, dat van niemand is. Over dat nergens, waar veel van verwacht kan worden, over wachten. Over iets, dat beter is dan niets. Of net niet. Over houvast en dat die in je hoofd zit. En over daar, en dat tegen dat je daar bent, daar alweer hier is. (Pas op voor de hond).

 

Waar Iets over gaat, kan ze nog niet zeggen, want dat verhaal moet nog geschreven worden. En verhalen vertellen soms iets heel anders dan wat hun schrijver in gedachten had.  Dat is alles. Want niets en iets, dat is samen alles wat er is.

De voorstelling is te volgen op zondag 31 januari om 13u

https://us02web.zoom.us/j/82337067658?pwd=YzFQNUNaSzlOd1BkSTByamlGOU56QT09

Comments are closed.